Ştiri

Cutia dorinţelor

Cutia dorinţelorToți cei cu suflet mare, care doriţi să îndepliniţi o dorință de Crăciun a acestor copii şi tineri greu încercați.
Alegeți o dorință pe care puteți să o îndepliniți și luați legătura cu echipa Raza Speranţei, pe care-i găsiţi aici: sediul Fundației Hans Lindner:
Satu Mare, Str. Ceahlăului Nr.38
telefon: + 40 261 715 136 (în zilele de lucru, între orele 8-16)
e-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Echipa Raza Speranţei vă va ajuta, ca ajutorul generos al Dvs să ajungă cu siguranţă la destinaţie şi să aducă zâmbete pe chipul copiilor învingători în lupta grea cu o boală nemiloasă. Dacă cunoașteți și alți copii afectați de boli oncologice din județul Satu Mare, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail pe adresa fundației!!

Multumim anticipat!
DETALII

Excursie de vis a familiilor Raza Speranţei în Legoland

Excursie de vis a familiilor Raza Speranţei în Legoland / GermaniaCa în fiecare an, Fundația Hans Lindner prin programul Raza Speranţei facilitează  accesul la concedii odihnitoare şi asigurarea condiţiilor prielnice recuperării copiilor cu boli maligne din județ si ale familiilor acestora.
Excursia organizată în această vară, poartă în mod deosebit amprenta sătmărenilor, care prin donaţiilor aduse în cadrul “Galei de binefacere” din aprilie, au dus la înfăptuirea acestui vis extraordinar. 

Ziua de răsfăţare

8 MartiePrimăvara înseamnă multă seninătate, multă lumină și multă viață. Lumea se dezgheaţă, răsar florile şi lumea dă semne de vitalitate. Chiar dacă afară ploua cu tunete şi fulgere, s-au văzut totuşi semne de revitalizare luni, 6 martie 2017 într-un loc “însorit”  din Satu Mare.  Zicem asta, întru-cât mamele şi fetele din Raza Speranţei au fost invitate la “Ziua de răsfăţare” de către profesorii şi elevii voluntari de la Colegiul Tehnic Elisa Zamfirescu, pentru a fi într-adevăr răsfățate de profesioniști în arta cosmeticii, manichiurii și coafurii , cu  machiaje speciale, manichiură cu modele înflorate, totodată cu tunsori și coafuri în tendințe.

Contact

Fundaţia Hans Lindner
Programul Raza Speranţei
Str. Ceahlaului nr. 38
Loc.Satu Mare
Jud.Satu Mare
Cod postal 440043
Romania
Tel.:0261- 715136
Fax.:0261- 715136
Email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.