Sărbătoare pentru toţi la Raza Speranţei


Pentru că primăvara înseamnă multă seninătate, multă lumină și multă viață, Fundația Hans Lindner, în cadrul programului Raza Speranței a dăruit familiilor copiilor asistaţi o după-masă specială plină de surprize.
Mamele şi fetele au fost răsfățate de profesioniști în arta cosmeticii, manichiurii și coafurii , cu  machiaje speciale, manichiură cu modele înflorate, totodată cu tunsori și coafuri în tendințe.
Doamnele şi domnişoarele și-au recăpătat  în această zi din nou zâmbetul pe buze, simțindu-se asemenea  femeilor lipsite de griji, strălucitoare și pline de viață și speranță. N-au fost uitaţi însă nici băieţii, fiind și ei prezenți la eveniment, aceştia având prilejul de a descoperi secrete din tainele fotografierii, realizând, prelucrând şi developând fotografii despre mamele şi fetele care au trecut prin procesul de înfrumuseţare.
Organizatorii şi-au exprimat bucuria pentru că s-a reușit oferirea unui prilej de bucurie şi surpriză mamelor, respectiv s-a putut demonstra importanța frumuseții, a bunătății și puterii pe care o mamă trebuie să o emane pentru a-și ține aproape întreaga familie, iar mai apoi pentru a trece împreună cu aceasta peste toate problemele care se ivesc
raza-sperantei-8-martie-2013-003
raza-sperantei-8-martie-2013-008
raza-sperantei-8-martie-2013-023
raza-sperantei-8-martie-2013-006

Contact

Fundaţia Hans Lindner
Programul Raza Speranţei
Str. Ceahlaului nr. 38
Loc.Satu Mare
Jud.Satu Mare
Cod postal 440043
Romania
Tel.:0261- 715136
Fax.:0261- 715136
Email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.