Colindele ţin vie speranţa

De Sărbătoarea Sfântă a Crăciunului, răsunetul  colindelor se aude din loc în loc de pe la casele creştinilor. Colindători, printre care şi corul ARTEMIS, formaţia ATLANTIS, solistul  Gereben Angelo, elevii de la Liceul Eliza Zamfirescu au poposit şi la clubul Raza Speranţei  al Fundaţiei Hans Lindner.
Aici s-au strâns 15 familii sătmărene asistate de fundaţie să împărtăşească bucuria Naşterii Domnului. Copiii şi mulţi voluntari, printre ei numărându-se actriţe, profesoare şi elevi au pregătit decoruri pentru pomul de Crăciun, pe care şi l-au împodobit împreună, iar mamele dincolo de faptul, că se puteau degaja de necazurile binecunoscute, puteau să admire cum copiii lor se distrau de minune.
La finalul serii Moş Crăciun a lăsat copiilor cadourile mult aşteptate. Pe lângă pachetele fundaţiei şi  elevii de la Liceul Eliza Zamfirescu au mai pregătit surprize, constând din trăistuţe personalizate, pantaloni şi pijamale pentru toţi cei prezenţi.
Echipa fundaţiei mulţumeşte şi pe această cale tuturor susţinătorilor, sponsorilor, precum şi  colectivelor de la Liceul Eliza Zamfirescu şi Liceul Ham Janos, de la şcolile nr. 10 şi Mircea Eliade, cât şi a soliştilor, artiştilor care au susţinut atât organizarea acestui eveniment, cât şi veşnica preocupare a lor: menţinerea vie a speranţei.
colinde
colinde1
colinde2

Contact

Fundaţia Hans Lindner
Programul Raza Speranţei
Str. Ceahlaului nr. 38
Loc.Satu Mare
Jud.Satu Mare
Cod postal 440043
Romania
Tel.:0261- 715136
Fax.:0261- 715136
Email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.