Ziua de răsfăţare

8 MartiePrimăvara înseamnă multă seninătate, multă lumină și multă viață. Lumea se dezgheaţă, răsar florile şi lumea dă semne de vitalitate. Chiar dacă afară ploua cu tunete şi fulgere, s-au văzut totuşi semne de revitalizare luni, 6 martie 2017 într-un loc “însorit”  din Satu Mare.  Zicem asta, întru-cât mamele şi fetele din Raza Speranţei au fost invitate la “Ziua de răsfăţare” de către profesorii şi elevii voluntari de la Colegiul Tehnic Elisa Zamfirescu, pentru a fi într-adevăr răsfățate de profesioniști în arta cosmeticii, manichiurii și coafurii , cu  machiaje speciale, manichiură cu modele înflorate, totodată cu tunsori și coafuri în tendințe.

Doamnele şi domnişoarele și-au recăpătat  în această zi din nou zâmbetul pe buze, simțindu-se asemenea  femeilor lipsite de griji, strălucitoare și pline de viață și speranță. N-au fost uitaţi însă nici băieţii, fiind și ei prezenți la eveniment, aceştia având prilejul de fi tunşi şi ei după trendul actual.
Organizatorii şi-au exprimat bucuria pentru că s-a reușit oferirea unui prilej de bucurie şi surpriză femeilor, respectiv s-a putut demonstra importanța frumuseții, a bunătății și a puterii pe care o mamă trebuie să o emane pentru a-și ține aproape întreaga familie, iar mai apoi pentru a trece împreună cu aceasta peste toate problemele care se ivesc.
Fundaţia Hans Lindner mulţumeşte şi pe această cale pentru iniţiativa generoasă şi pentru implicarea exemplară a comunităţii colegiului. Împreună întărim speranţa!

8 Martie
8 Martie
8 Martie
8 Martie
8 Martie

 

Contact

Fundaţia Hans Lindner
Programul Raza Speranţei
Str. Ceahlaului nr. 38
Loc.Satu Mare
Jud.Satu Mare
Cod postal 440043
Romania
Tel.:0261- 715136
Fax.:0261- 715136
Email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.