Dragi prieteni ai Raza Speranţei

Vă mulţumim pentru generozitatea de care aţi dat dovadă şi de această dată fiind alături de echipa Raza Speranţei la premiera spectacolului de comedie MIRANDOLINA a trupei de teatru Harag György .
Apreciem și suntem recunoscători pentru  responsabilitatea pe care o purtați  fată de problema cancerului la copii a comunității sătmărene, pentru modul autentic prin care vă alăturaţi nouă cu fiecare ocazie.  Fiecare contribuție venită din partea Dumneavoastră reprezintă o sursă importantă în îndeplinirea visurilor și menținerea vie a speranței la viață a copiilor și a familiilor acestora.
Încasările în urma spectacolului vor folosi la organizarea  taberei de vară destinată familiilor cu copii bolnavi de cancer, autism si Sindrom Down beneficiari ai fundaţiei noastre şi a asociaţiilor partenere. Tabăra va avea  rolul de a oferi posibilitate de recreere dar şi  terapie recuperatorie copiilor bolnavi şi părinţilor acestora urmând a fi organizată sub o permanentă supraveghere medicală şi asistenţă socială.
Avem ferma convingere, că atenţia Dumneavoastră nu s-a rezumat doar la a ne oferi o donaţie, ci veți continua și în viitor să vă implicați cu entuziasm în reușita acțiunilor programului Raza Speranței.
Vă mulţumim în numele familiilor Raza Speranței că v-aţi alăturat, ne-aţi sprijinit şi aţi dat dovadă de  mărinimie şi generozitate!     
Dragi prieteni ai Raza Speranţei
Dragi prieteni ai Raza Speranţei
Dragi prieteni ai Raza Speranţei
Dragi prieteni ai Raza Speranţei

Contact

Fundaţia Hans Lindner
Programul Raza Speranţei
Str. Ceahlaului nr. 38
Loc.Satu Mare
Jud.Satu Mare
Cod postal 440043
Romania
Tel.:0261- 715136
Fax.:0261- 715136
Email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.