Kényeztető nap a Reménysugár javára

8 MartieA tavasz  enyhülést, fényt és életet hoz. A természet felenged a fagy szorításából, kivirulnak a virágok , és az életkedv újra felpezseg ha, nemcsak az időjárás fordul jobbra, hanem törődnek velünk. Hétfőn, március 6-án Szatmárnémeti egyik zugában is ez történt.Még ha odakinn szakadt is az eső, és még dörgött-villámott is,  ennek ellenére “kivirult az ég”, illetve kisimultak a ráncok a gondterhelt arcokon:  a Reménysugár- program által a pátfogolt, daganatos betegségen átesett vagy még küzdő gyerekek és édesanyáik gyűltek össze,  hogy élvezzék  a “Kényeztető nap” nyújtotta ajándékokat. 

A különleges programot az “Elisa Zamfirescu” Műszaki Kollégium önkéntes tanárai és diákjai szervezték számukra az iskola gyakorló műhelyeiben. Ennek keretében  a hölgyek valóban kényeztetésnek lehettek részesei, köszönhetően a professzionális kozmetikai,  manikűr és fodrász szolgáltatásoknak. Speciális sminkek, divatos manikűr minták, új trendi frizurák készültek a helyszínen. A hölgyek arcáról ezen a napon újra visszaköszöntek a mosolyok, mert egy délutánnyi időre  elfeledték gondjaikat. A helyszínen megjelent fiúk sem kerültek hátrányba, hisz ők is fodrászszékbe ülhettek, és trendi  frizurákat kaptak.
A vendéglátók arcáról szintén öröm tükröződött, hisz nekik sikerült meglepetést, örömteli pillanatot szerezni és az anyáknak abban segíteni, hogy újra ápoltnak, boldognak  és erősnek mutatkozzanak. Erre pedig oly nagy szüksége van azoknak, akik összetartják  és  erőn felül teljesítenek a gondokkal küzdő családjaikban. Ez is segít a gyógyításban….
A Hans Lindner Alapítvány ezúton is köszönetet mond a nagyvonalú kezdeményezésért, valamint a kollégium közösségének a példaértékű munkájáért. Együtt még jobban erősítjük a reményt!

8 Martie
8 Martie
8 Martie
8 Martie
8 Martie

 

Elérhetőség

Hans Lindner Alapítvány
Reménysugár program
Str. Ceahlaului nr. 38
Szatmárnémeti
Cod postal 440043
Romania
Tel.:0261- 715136
Fax.:0261- 715136
Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.