Nyári kalandtábor rákbeteg gyerekeknek

Alapítványunk,a Reménysugár program keretén belül évről-évre nyári tábort szervez közösen a sátoraljaújhelyi  Kosztyu Ádám Emlékére Alapítvánnyal, az általunk támogatott rákbeteg gyerekekenek. Az immár 4.-ik éve megrendezésre kerülő sárospataki élményterápiás és rehabilitációs Kalandtábor július 02.-08-ig tartott, melyen a gyerekek szüleikkel és testvéreikkel együtt táborozhattak, azaz összesen 80 gyerek Magyarországról, Kárpátaljáról és 4 család Szatmárnémetiből. Nem véletlen a határonátívelő összefogás, mert ezzel is a közös megoldáskeresést próbálják erősíteni mind a családon belül, mind a közösségben.

Reménysugaras élménytábor Sárospatakon

Amikor egy családban huzamos beteg valaki, ráadásul az egy gyerek és daganatos megbetegedésben szenved, szorongatott helyzetében a család először a nyaralásról mond le. Pedig tudják, tudjuk, hogy a beteg életében nagyon is fontos lenne, hogy a terápiás kezeléseket kiegészítse egy a gyerekek lelkéhez főként közel álló, játékos kikapcsolódás, és feledni tudja a betegség elleni küzdelem traumáit.

Elérhetőség

Hans Lindner Alapítvány
Reménysugár program
Str. Ceahlaului nr. 38
Szatmárnémeti
Cod postal 440043
Romania
Tel.:0261- 715136
Fax.:0261- 715136
Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.