Célkitűzéseink

Ce paşi trebuie să urmăriţi dacă vreţi să oferiţi 3.5% din impozitul datorat statului, programului Raza Speranţei?
  • A család tájékoztatása és útbaigazítása szakklinikákra
  • Bel- és külföldi klinikákra történő szállítás átvállalása
  • Különböző események,  élménytáborok szervezése a beteg gyerekek és családjaik részére
  • Alkalomadtán elszállásolás az alapítvány kolozsvári lakásában
  • Szülők klubja- tanácsadó és lelki segítő csoport
  • A gyermekonkológiák speciális orvosi műszerekkel és hasznos kiegészítőkkel való felszerelése
  • A nyilvántartásban szereplő családok rendszeres látogatása
  • Fenntartási költségek kifizetése szociális kérdőívek kitöltése alapján
  • Speciális gyógyszerek és élelmiszerek beszerzése
 
 
 

Van remény a gyógyulásra!


sos2002-ben a világ minden tájáról szülők szövetkeztek egy közös cél érdekében: azt akarták, hogy a rákban szenvedő gyermekek a legjobb kezelésben és ellátásban részesüljenek. 2003-ban az ICCCPO (Rákbeteg Gyermekes Szülők Szervezeteinek Nemzetközi Szövetsége) február 15-ét jelölte meg a Nemzetközi Gyermekrák Világnapjává.

E nap célja:Van remény a gyógyulásra!

 

Hogyan segíthet Ön?

Donati
átutalás az alapítvány bankszámlájárai :
Cont:
RO68BACX 0000 0030 0773 6002
Banca: UNICREDIT TIRIAC

 

Jövedelemadó 3.5%-a – nagyon fontos, hogy jó helyre kerüljön és jó célt szolgáljon!

2% din impozitul pe venit

Minden állampolgár szabadon rendelkezik jövedelemadója 3.5%-ával, így lehetősége van arra, hogy ezt egy közhasznú alapítvány felé irányítsa, anélkül, hogy ez bármilyen többletpénzébe kerülne. Amennyiben Ön nem rendelkezik adója 2%-ról, ez a pénz a költségvetésben marad, azaz ezt az összeget az állam költi el. Ellenben ha Ön dönt erről a pénzről, sokat segíthet a környezetében élőkön, vagy a közösségen, amelyben él. Alapítványunk Reménysugár programja a daganatos megbetegedésben szenvedő gyerekeket és családjaikat segíti, a cél életminőségük javítása, mindennapjaik megkönnyítése. Ha Ön úgy dönt, hogy adója 3.5%-át a Reménysugár program által támogatott beteg gyerekeknek szánja, akkor a következőket kell tennie !

Cutia dorinţelor

Cutia dorinţelorToți cei cu suflet mare, care doriţi să îndepliniţi o dorință de Crăciun a acestor copii şi tineri greu încercați.
Alegeți o dorință pe care puteți să o îndepliniți și luați legătura cu echipa Raza Speranţei, pe care-i găsiţi aici: sediul Fundației Hans Lindner:
Satu Mare, Str. Ceahlăului Nr.38
telefon: + 40 261 715 136 (în zilele de lucru, între orele 8-16)
e-mail Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Echipa Raza Speranţei vă va ajuta, ca ajutorul generos al Dvs să ajungă cu siguranţă la destinaţie şi să aducă zâmbete pe chipul copiilor învingători în lupta grea cu o boală nemiloasă. Dacă cunoașteți și alți copii afectați de boli oncologice din județul Satu Mare, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail pe adresa fundației!!

Multumim anticipat!
DETALII

Excursie de vis a familiilor Raza Speranţei în Legoland

Excursie de vis a familiilor Raza Speranţei în Legoland / GermaniaCa în fiecare an, Fundația Hans Lindner prin programul Raza Speranţei facilitează  accesul la concedii odihnitoare şi asigurarea condiţiilor prielnice recuperării copiilor cu boli maligne din județ si ale familiilor acestora.
Excursia organizată în această vară, poartă în mod deosebit amprenta sătmărenilor, care prin donaţiilor aduse în cadrul “Galei de binefacere” din aprilie, au dus la înfăptuirea acestui vis extraordinar. 

Kényeztető nap a Reménysugár javára

8 MartieA tavasz  enyhülést, fényt és életet hoz. A természet felenged a fagy szorításából, kivirulnak a virágok , és az életkedv újra felpezseg ha, nemcsak az időjárás fordul jobbra, hanem törődnek velünk. Hétfőn, március 6-án Szatmárnémeti egyik zugában is ez történt.Még ha odakinn szakadt is az eső, és még dörgött-villámott is,  ennek ellenére “kivirult az ég”, illetve kisimultak a ráncok a gondterhelt arcokon:  a Reménysugár- program által a pátfogolt, daganatos betegségen átesett vagy még küzdő gyerekek és édesanyáik gyűltek össze,  hogy élvezzék  a “Kényeztető nap” nyújtotta ajándékokat. 

Elérhetőség

Hans Lindner Alapítvány
Reménysugár program
Str. Ceahlaului nr. 38
Szatmárnémeti
Cod postal 440043
Romania
Tel.:0261- 715136
Fax.:0261- 715136
Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.