Activităţi

Specificul activităţii noastre

• Informarea părinţilor cu copii bolnavi de cancer cu privire la boală, tratamente, posibilitatea de a se trata în clinici din ţară şi din străinătate, drepturi legale şi alte servicii utile.

• Crearea accesului copiilor bolnavi de cancer la tratamente adecvate, în centrele medicale solicitate, facilitând drumul terapeutic şi transportul bolnavilor la clinicile din ţară şi străinătate.

• Clubul părinţilor – grup de suport psihologic,oferind sprijinirea familiilor copiilor bolnavi de cancer pentru a înţelege problemele create de această boală şi facilitarea comunicării cu aceştia.

• Vizităm periodic fiecare caz semnalat şi ne implicăm în asistarea permanentă a familiilor copiilor bolnavi, menţinând legatura strânsa cu aceştia (telefonic, posta, internet).

• Organizarea unor evenimente, acţiuni şi tabere de relaxare şi odihnă pentru copiii bolnavi şi familiile acestora.

În preajma sărbătorilor de iarnă, se fac deplasări la Sectiile de Oncopediatrie din Clinicile din Cluj Napoca si Timisoara. Acolo  oferim mici momente de divertisment, secţiile vizitate fiind dotate cu aparate medicale specifice, dar şi obiecte de uz casnic şi jucării.

Contact

Fundaţia Hans Lindner
Programul Raza Speranţei
Str. Ceahlaului nr. 38
Loc.Satu Mare
Jud.Satu Mare
Cod postal 440043
Romania
Tel.:0261- 715136
Fax.:0261- 715136
Email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.